Atle förstärker organisationen med Daniel Bodin som ny försäljningschef

Atle rekryterar Daniel Bodin som Head of Investor Relations. Daniel kommer ansvara för att bygga upp Atles försäljning och distribution i Sverige och kommer inledningsvis fokusera på att marknadsföra Fondbolaget Fondita och Humle Fonders fonder på den svenska marknaden.

”Daniel Bodin är en av de mest välrenommerade och uppskattade i branschen och har legat i framkant med att marknadsföra hållbara fonder. Vi är väldigt glada att kunna knyta till oss Daniel som blir ett viktigt steg i uppbyggnaden av Atles distribution.” säger Gustav Ohlsson, VD för Atle.

Daniel har sedan många år jobbat inom försäljning mot institutioner, distributörer och privatkunder i Sverige och kommer närmast från Danske Bank där han ansvarade för den svenska fonddistributionen.

”Jag är oerhört glad och stolt att få tillträda posten och bli en del av Atles team för att jobba med fantastiska varumärken med aktiv förvaltning i högsta klass. Jag har själv följt flera av förvaltarna tidigare och alltid varit imponerad, därför känns det väldigt naturligt och otroligt kul att få representera dessa. fonder. Jag delar Fondita, Humle, TIN och ALCUR Fonders värdegrund och filosofi som bygger på kvalitet inom allt de gör från bolagsanalys och urvalsprocess till medarbetarnas driv och glädje att tillsammans skapa något fantastiskt. Hållbarhet är ett område som jag brinner för och har jobbat mycket med. Det är också ledordet för fonderna jag nu kommer att få börja jobba med, vilket jag tror kommer att göra vår framtid tillsammans väldigt spännande.” säger Daniel Bodin.