Förstärkning till Fonditas förvaltningsteam

Fondbolaget Fondita har glädjen att meddela att de nu rekryterat Janna Haahtela, som ansluter till Fonditas förvaltningsteam under hösten 2021. Janna har en ekonomiemagister Svenska handelshögskolan i Helsingfors och är certifierad finansiell analytiker (CEFA) samt certifierad ESG-analytiker (CESGA). Janna kommer närmast från Aktia där hon har jobbat som portföljförvaltare sedan 2014 med fokus på europeiska aktier och ESG-investeringar.

”Jag är väldigt glad att bli en del av Fonditas framgångsrika portföljförvaltning. Jag har alltid uppskattat Fonditas fokus på aktivt förvaltade nordiska och europeiska aktiefonder och tror att mitt genuina intresse för ansvarsfulla investeringar med fokus på högkvalitativa tillväxtföretag kommer att komplettera teamet på ett bra sätt” säger Janna.

”Janna har lång erfarenhet av aktier och särskilt djup insikt i ESG-investeringar som passar väl in i vår filosofi. Jag är helt övertygad om att Janna kommer att passa bra in och stärka vårt team. Vi är glada att välkomna henne till Fondita! ” säger Markus Larsson, VD och portföljförvaltare.

Länk till Fonditas pressmeddelnade: Länk